Arbre genealògic de la Promesa Escolta

Esteu en una secció del web molt especial per a nosaltres. En aquesta imatge que teniu a continuació hi ha tot el llistat de persones de la nostra família escolta que va viure el compromís de la Promesa Escolta.

Com ja sabeu per a cada persona la Promesa adquireix un significat especial i és cadascú el que escull la manera en la que vol viure el camí amb l’acompanyament del seu padrí o padrina.

Al Damián de Veuster la Promesa és quelcom força important en l’etapa formativa del/de la noi/noia i, per aquest motiu, té una gran rellevància pel que fa al creixement personal (tant per l’aspirant com per la resta del grup que gaudeix i aprèn del procés del company). Per mantenir la nostra memòria històrica com a entitat i tenir un arxiu de referència de quan, i a quin campament, es va viure la part més cerimonial d’entrega del Foluard i la resta d’actes, tenim el nostre Arbre de Promeses.

Com podeu veure les primeres referències es tenen des del 1984, just quan va néixer el nostre Cau, i s’allarguen en el temps fins a l’actualitat. Dintre de cada capseta de color hi ha el nom de la persona, l’any de la Promesa i el nom del Campament on es va celebrar la Cort d’Honor i l’entrega del Foulard a la formació. Cadascun dels sis noms de referència de l’any 1984 té assignat un color que comparteix amb els seus fillols, alguns dels quals, es converteixen en padrins o padrines d’altres persones i així successivament en un procés que ja té més de 30 anys en el que han participat moltes i moltes persones del nostre Cau.

Si el voleu descarregar, us el deixem en format PDF (amb bona qualitat al següent link):

Arbre de Promeses

Com a mostra del contingut de l’Arbre teniu aquesta imatge:

Árbol Promesas DDV 2014 Familias

Ampliem els últims anys:

promesa2

Anuncios