Activitats

dinamica

Has arribat a la secció on pots trobar una recopilació de les activitats, dinàmiques, tallers, descobertes etc. que els diferents Equips de Caps del nostre Cau han creat i que, us podem garantir, que han complert els seus objectius pedagògics. Sempre tenim present la nostra màxima d’aprendre jugant i de forma vivencial i això es posa de manifest en totes les propostes que trobareu a continuació.

Hem decidit per presentar-vos les activitats diferenciades pels grups d’edat que tenim al nostre cau, si tens dubtes, et recomanem que visitis la secció d’Unitats clicant a l’opció superior del menú per veure més informació. A més a més, com a presentació breu de l’activitat tens una frase descriptiva per veure si t’interessa la temàtica abans de descarregar el contingut.

Pots utilitzar de forma lliure qualsevol dels recursos que veuràs a continuació: el que si que ens agradaria, seria rebre el teu feedback si t’animes a utilitzar qualsevol activitat i si introdueixes modificacions i les vols compartir, les referenciarem al nostre Blog en aquesta secció.

TRUC: de 17 a 19 anys (2n Batxillerat)

BiciRuta: una gimcana a dues rodes per la ciutat de Barcelona on dos equips tractan de capturar els waypoints situats a llocs emblemàtics. Vols veure més? A continuació tens tota la info recollida a la nostra fitxa i un arxiu comprimit amb més material que posem a la teva disposició per ajudar-te a gaudir de la nostra gimcana urbana.

                                                          scoutbikeDESCARREGA

Pioners i Caravel·les: de 14 a 17 anys (de 3è ESO a 1è Batxillerat)

NS/NC

Ràngers i Noies Guia: de 11 a 14 anys (de 6è Primària a 2n ESO)

Gimcana d’endevinalles: us proposem un recorregut per la ment ple de reptes i d’enigmes que posaran a prova els i les més àgils mentalment parlant.

                                                                adivinanza-4DESCARREGA

El nostre Planeta ideal: quin “valor” tenen els valors? quins són els més importants si haguéssim de triar un i argumentar els motius que ens impulsen a escollir-lo? Descobreix la nostra dinàmica!

                                            monopoly_number9_packDESCARREGA

Llops i Daines: de 8 a 11 anys (de 3è a 5è Primària)

NS/NC

Castors i Llúdries: de 5 a 8 anys (de P5 a 2n Primària)

– Autoconeixement amb animals: què tenim en comú amb un gos? en què m’assemblo a un elefant? Descobrim el sginificat de les qualitats que tenen els diferents animals i amb quins ens identifiquem. Una primera aproximació a la dimensió més introspectiva amb els més petits del Cau.

                                                             identidadDESCARREGA

 

– Assemblea i Compromís de Castors i LLúdries: Per introduir el compromís de castors, en primer lloc farem una assemblea. A l’assemblea ens asseurem formant un cercle a terra i explicarem el conte titulat “El monstre de colors”. És la història d’un monstre que té molts problemes perquè no és capaç d’identificar les seves pròpies emocions i està fet un embolic.

                                    meetingDESCARREGA

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s