RiNG i DRUMS d’Esplugues, una combinació rítmica!

Què? com? no t’escolto!! toquen massa fort!!

Aquest dissabte 17 de Gener, els nostres Ràngers i Noies Guia van anar a fer una descoberta a DRUMS d’Esplugues, un grup de percussió! Aquesta primera petita presa de contacte amb el mon de la música tenia l’objectiu de despertar inquietuds per la percussió o qualsevol altre instrument musical!

Va tenir resultat? atents al que vàrem fer! En primer lloc, i com s’ha de fer abans de començar qualsevol exercici, tots els RiNG en rotllana, van fer uns petits estiraments de braços per preparar els músculs i  poder agafar les baquetes i les masses durant dues hores!

Així doncs, llestos?…comencem a tocar!! Pero on són els instruments? Primer a practicar amb el propi cos, per anar agafant el ritme!, els membres del grup ens van ensenyar a fer percussió corporal “Pum, clash, clap, clash”… i després de veure que la coordinació no era el nostre punt fort…

Ara sí que sí, arriba l’hora d’agafar un instrument! però… quin trio? un tamborín o un bombo ben gros? potser seria millor una caixa! Un cop cada nen va triar el seu instrument, dividits per grups, van començar a practicar els ritmes de cadascun. En menys temps del esperat, els nens ja el tenien així que vam augmentar la dificultat incloent una mica de dansa mentre tocàvem!

Tocar, ballar i somriure: és el més important!

Finalment un cop après, es van ajuntar tots els instruments..quina por!! sonarà bé? Començant des dels bombos i acabant pels tamborins, els nens, dirigits pels membres del grup vàren començar a barrejar els ritmes dels seus instruments tot omplint la sala al ritme de la SAMBA de DRUMS! creieu que va sonar bé? mireu el vídeo: us sorprendreu!

I tot això va ser possible gràcies a l’ajuda dels membres del grup de percussió de DRUMS d’Esplugues, moltes gràcies per la vostra ajuda i per fer, d’un dia de cau, una experiència realment divertida i enriquidora!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s