El “Gran Recapte 2013” ha estat tot un èxit: MÉS de 3000 tones!

Durant més de 15 hores tot l’Agrupament ha participat entre les 9am del divendres fins a les 15h del dissabte en la recollida que s’ha organitzat durant aquest cap de setmana i coneguda com El Gran Recapte del Banc dels Aliments. Els quatre Bancs dels Aliments (Barcelona, Girona, LLeida i Tarragona) han organitzat un any més aquesta campanya massiva de sensibilització d’una realitat que molts cops escapa als nostres ulls: les necessitats del quart món, els nostres veïns i membres de la nostra comunitat més propera estan patint els efectes de la crisi amb més força que mai en els últims anys. Davant d’aquesta situació l’Agrupament Damián de Veuster va decidir, per cinquè any consecutiu, participar com a voluntari al Gran Recapte d’Aliments.

Creiem fermament que aquesta iniciativa té un impacte directe i molt beneficiós per la nostra societat i que es fonamenta en valors que compartim amb el nostre mètode Escolta. Els nois i noies van gaudir d’un dia de voluntariat i de servei que els ha apropat a una realitat que s’ha de conèixer i sobre la que tenim el deure d’incidir. A continuació teniu un petit collage de moments del Recapte:

Collage_Recapte

Després de quatre anys hem tornat posar al servei de la societat catalana la nostra empenta, esforç i estima per les persones que més ho necessiten. Des dels més petits (Castors i Llúdrigues) fins als més grans (TRUC) s’ha treballat de valent per omplir 8 banyeres (les capses grans on es buida tots els aliments que els grans protagonistes, els ciutadans i ciutadanes, entreguen als voluntaris).

Durant aquesta setmana el trasllat, recompte i organització del que s’ha recollit continuarà a la seu del Banc a la Zona Franca i a la nau industrial habilitada addicionalment al Prat de Llobregat: de moment s’ha superat els 3 milions de quilograms així que els organitzadors i sobretot, tots nosaltres, ens hem de sentir molt i molt satisfets.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s