Assemblea General de MEG a Reus

Diumenge passat (29 novembre), es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de MEG  a Reus. Va ser un èxit de participació. Més de 300 Caps van participar del plenari (entre els quals hi havia 4 del nostre cau!) en el qual es van elegir els càrrecs de Secretària General, que va caure en Cèlia Sentís Otal;  i el de Comissari General designant a Arnau Garcia Conesa, essent escollits, per gairebé unanimitat, pels propers tres anys per desenvolupar aquestes funcions. Així mateix es va presentar el nou Consiliari General, en Jordi Font Plana. També es va aprovar la proposta d’inici d’un procés de diàleg i anàlisi entre les associacions de la FCEG (MEG, EC, i AE).

Entres els convidats a l’AGO 09 es va comptar amb la presència del Bisbe de Girona Monsenyor Francesc Pardo i Artigas, la Presidenta de ScoutsMSC Noèlia Palacios, el Secretari de Joventut  Eugení Villabí i Godés, el Vicepresident del Comité Escolta Mundial Mario Díaz, la Regidora de Cultura del Aj. de Reus Empar Pont i el Presidente del Parlament  Ernest Benach, així com representants d’entitats escoltes i d’educació en el lleure.

En aquesta assemblea, com és costum i ho marquen els estatuts, es van aprovar l’estat de comptes 08-09 i els pressupostos 09-10. així com presentar, en un format audiovisual animat, el Pla Triennal 09-12 “Fem créixer l’escoltisme i el giuatge” També es van gaudir de les diverses representacions que van dur a terme els equips generals per presentar la memòria de curs 08-09.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s