Què és el Cau?

Som l’Agrupament Escolta Damián de Veuster. El Cau és una institució lúdico-educativa que acull nens de entre 5 i 18 anys, on s’intenta transmetre valors com ara la convivència, la confiança, respecte per la natura i pels que ens envolten, el treball en equip.

Tot això mitjançant jocs, divertides activitats, excursions i projectes on els nens viuen situacions úniques en les que han de posar en pràctica aquets valors..

Les activitats que fem són:

  • Dissabtes de 16:30 a 19:30. Ens trobem al local a Reina Elisenda, núm 18 bis al col·legi Padre Damián Sagrados Corazones. La nostra tasca més important on treballem amb els nens amb tallers, llocs, activitats…
  • Excursions de cap de setmana. Intentem fer una al mes. Sortim dissabte al matí i tornem diumenge a la tarda.
  • Campaments de setmana santa. Sortim 4 dies d’excursió.
  • Campaments d’estiu. Sortim 15 dies la segona quinzena de juliol. Amb els nens menors de 8 anys anem només 7 dies la última setmana de juliol.

Si realment vols veure el que és el cau, et convidem a que ens acompanyis en aquest recull de moments, experiències i sensacions…..

…..Què es feia al Cau l’any 2008 i 2009….

….Qui hi havia al Cau la Ronda Solar 2009 / 2010….els coneixeu?

….Com van ser els Campaments d’estiu a Aransa 2010?

…Com van ser els Campaments d’estiu a Echo 2011?

…Com van ser els Campaments d’estiu a Escalarre 2006?

…Et vas quedar sense veure el Lipdub del DDV?

…Quins moments van ser els importants en el vídeo del 25è Aniversari de l’Agrupament?

…Com va ser el vídeo del PUK? El projecte de Pioners l’any 2001 que els va portar a descobrir els Air Scouts a Salisbury i Londres…

 

Anuncios